Een nieuwe kantoorinrichting

Een nieuwe kantoorinrichting

Dat we regelmatig woon- en eetkamers voorzien van een prachtig nieuw interieur wisten jullie natuurlijk al. Echter, onze interieuradviezen gaan veel verder dan dat. Voor Admifa accountants en adviseurs hebben wij een nieuwe kantoorinrichting mogen verzorgen. We hebben de kantine, wacht- en vergaderruimte een frisse nieuwe look mogen geven.

 

De kantine

Om te beginnen bij de kantine. Hier is een prachtige velours eetkamerbank geplaatst van het merk Sevn, model Jelle. De bank is in een vergelijkbare blauwe kleur als die uit de huisstijl van het bedrijf. In combinatie met de velours goudkleurige eetkamerstoelen van By Boo, straalt de ruimte rust maar toch warmte uit. Om de ruimte wat meer gezelligheid mee te geven zijn er overal leuke accessoires verwerkt. Zoals de kussens op de bank en de bloemen op het aanrechtblad. En heb je die leuke Wally’s gespot aan de muur? Deze zijn verkrijgbaar in onze winkel en zijn van het fantastische merk Pot & Vaas!

 

De vergaderruimte

Vervolgens gaan we door naar de vergaderruimte van het bedrijf. De lange tafel in de ruimte is op maat gemaakt door een extern bedrijf. Hier omheen hebben we fijne stoeltjes van Bree’s New World geplaatst, model Kiq. Deze stoelen zien er niet alleen ontzettend leuk uit, maar zitten bovendien ook nog eens onwijs comfortabel. En boven de vergadertafel hangt een prachtige lamp van Light & Living. Een echte eyecatcher in de ruimte!

 

Wachtruimte 

En tot slot hebben we nog de wacht- en ontvangstruimte. Het is de eerste ruimte die klanten zien als ze binnenkomen, daarom is het van belang hier een uitnodigende sfeer te creëren. Hier zijn drie heerlijke fauteuils geplaatst met een luxe uitstraling die wederom dezelfde kleur hebben als de huisstijl van het bedrijf. Dit is het model Nico van onze bekende leverancier Passe Partout. Met een super gaaf tafeltje van Be Pure Home, het model Bounce. Het leuke aan dit tafeltje is dat het een metalen uitstraling heeft, maar het materiaal eigenlijk hout is.

 

En als laatste willen we nog even de aandacht geven aan het prachtige zijdeboeket. Samengesteld door onze specialiste Riena. Prachtige, rustige kleuren die perfect aansluiten bij de inrichting van het pand.

 

Bekijk de rest van deze nieuwe kantoorinrichting van deze inrichting op onze Instagram! Of neem een kijkje op onze metamorfose pagina voor meer inspiratie!

Terug naar het overzicht