Restaurant inrichting Brasserie Flair

Restaurant inrichting Brasserie Flair

Dat we regelmatig woon- en eetkamers voorzien van een prachtig nieuw interieur wisten jullie natuurlijk al. Maar onze interieuradviezen gaan verder dan dat. Graag laten we de prachtige restaurant inrichting zien bij Brasserie Flair in Groningen.

 

De inrichting

Team Prummel heeft geadviseerd bij het inrichten van dit Chique restaurant. We hebben onder andere de prachtige eetkamerbanken geleverd met stoelen in dezelfde stijlvolle stof. De combinatie van roze, groen en beige versterken elkaar en passen onwijs goed bij elkaar. Deze kleuren zijn zorgvuldig gekozen om een warme en uitnodigende sfeer te creƫren. We hebben veel aandacht besteed aan het selecteren van de juiste stoffen om het restaurant een luxe uitstraling te geven.

 

Een echte eyecatcher

En heb je dat fantastische zijdenboeket ook gezien? Deze is speciaal samengesteld door onze styliste Riena en is door Team Prummel geschonken bij de opening van het restaurant. Prachtige, felle kleuren die perfect aansluiten bij de inrichting van het restaurant. Dit boeket is niet alleen een echte blikvanger, maar draagt bij aan de frisse uitstraling van de ruimte.

 

Verlichting en accessoires

Daarnaast hebben wij nog prachtige lampen van Light & Living geplaatst samen met leuke decoratie die de sfeer versterken. Verlichting is een essentieel onderdeel in een restaurant en bij Brasserie Flair hebben we gekozen voor lampen die zowel functioneel als esthetisch zijn. De lampen zorgen voor een warm en gezellige sfeer.

Voor op de bar hebben we nog een leuke set samengesteld van kandelaren en mooie waxinelicht houders.

 

Bekijk de rest van de restaurant inrichting van Brasserie Flair op onze Instagram!

 

Terug naar het overzicht